PENTHOUSE

Bij deze ruime en rustgevende penthouse, hebben wij voor een lichte en landelijke styling gekozen. In overleg met de makelaar zijn wij uitgegaan van een doelgroep die voornamelijk uit actieve 50-plussers bestaat.
De nadruk bij dit pand lag op het aanspreken van een koper die zich meteen zou thuis voelen op deze prachtige plek in het kleinschalige appartementen complex.
Qua kleurstelling hebben wij ons laten inspireren door het mooie uitzicht op de beboste heuvels. We hebben dan ook de zachte kleuren van de natuur terug laten komen in de woon- en eetkamer. Grote comfortabele banken en een uit natuurlijke materialen geproduceerd vloerkleed dienen als basis in de gezellige zithoek. De eethoek is neutraal van kleur en combineert zowel met de bestaande keuken als de nieuwe woonkamer.
De ruime slaapkamer heeft een vrouwelijk tintje, maar het kantoor ernaast is daarentegen dan weer wat strakker en mannelijker. We hebben de verkopende partij zowel met onze indeling als onze stylingkeuze zeer positief weten te verrassen.