WAT DOEN WIJ

WAT DOEN WIJ?

Wij zorgen ervoor dat uw pand sneller en beter verkocht of verhuurd wordt, zonder dat u hoeft te investeren. Wij bieden een totaal nieuwe service aan in de interieur branche door het restylen van uw woning. Wat ons onderscheidt van de rest is de investering. Daar hoeft u zich als klant namelijk geen zorgen over te maken. Het aanschaffen van bijvoorbeeld klein meubilair, gordijnen en huisdecoratie aangepast op uw woning nemen wij voor onze rekening. Met deze persoonlijke aanschaf zorgen wij voor het volledig restylen van uw interieur en de daarvoor benodigde aankleding.
Ons doel is om voor onze klanten een mooie en geschikte inrichting te bereiken met het oog op een presentatie aan nieuwe potentiele kopers of huurders. Wij verbeteren de unieke verkooppunten van je huis of appartement en maken het zo geschikter voor een brede doelgroep. Dit doen wij zonder de stijl hierbij uit te vlakken. Door ons te laten restylen krijg je een optimale sfeer en maximaal ruimtegebruik. Nogmaals, alle interieur elementen die nodig zijn om dit te bereiken leveren wij aan, zonder dat u deze hoeft aan te schaffen. Een ruimte zo inrichten dat alles op zijn plek valt. Door slim na te denken over functie en schoonheid en door aandacht te besteden aan de kleinste details. Dat is wat wij voor u kunnen betekenen.
Uit onderzoek is namelijk gebleken dat gerestylde interieurs gemiddeld genomen vier maanden sneller bemiddelen. En wie wil dat nou niet?

Wij garanderen dat na onze aanpak van uw woning, door kleine aanvullingen en het correct gebruiken van uw meubels, u zich zult bevinden in een, zo lijkt het, nieuwe woning en sfeer.
naar boven

HOE WERKEN WIJ

HOE WERKEN WIJ?

Wij verkopen of verhuren uw pand sneller en beter door onze unieke aanpak en service. De kracht van Style to Sell ligt in de persoonlijke benadering gecombineerd met onze ervaring in interieurontwerp. Dat blijkt ook uit de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Van een eenmalige restyling voor bijvoorbeeld een fotosessie van uw makelaar, tot leasing voor een bepaalde periode, tot totale begeleiding met uiteindelijke aanschaf van alles dat u mooi vindt. Onze kracht ligt in het combineren van verschillende onderdelen die leiden naar een optimale verdere bemiddeling door uw makelaar of agentschap. Deelopdrachten zijn uiteraard ook mogelijk. Het is aan u om te bepalen waar u ondersteuning in wilt.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen we u met behulp van voorbeelden en inspiratie materiaal laten zien hoe wij te werk gaan. Tijdens dit gesprek kan er beslist worden welke kamers aangepakt kunnen worden en welke aanpassingen wij voorstellen. Laat u verassen door de mogelijkheden om uw kamers te neutraliseren met nieuwe trends en trucs met resultaten die u niet zult verwachten.

Enkele voorbeelden van de verschillende mogelijkheden die we bieden:

Bij eenmalige restyling van de voornaamste ruimten in uw woning zoals de hal, woonkamer, slaapkamer en badkamer, komen wij een gehele dag langs om de aanpassingen aan te brengen. Na de veranderingen zorgen wij dat uw makelaar diezelfde dag nieuwe foto’s komt maken van de woning. Een extra optie is dat wij foto's maken en die aanleveren aan uw makelaar. Hierna zullen wij de accessoires, klein meubilair en sfeerelementen weer uit uw woning weghalen en uw originele inrichting terug plaatsen.

Als u bij het zien van het resultaat enkele onderdelen of de gehele opzet wilt houden voor bepaalde tijd, kunt u kiezen voor leasing. Er is namelijk een mogelijkheid dat u het graag in gebruik wil nemen voor uw huidige woning totdat deze verhuurd of verkocht wordt. Natuurlijk is een definitieve aankoop ervan ook mogelijk.

Als de nadruk minder ligt op het doorverkopen of verhuren van de woning kan er meer gefocust worden op de persoonlijke smaak en wensen van u als klant. Een totale begeleiding met kleine verbouwingsmogelijkheden zoals een muur opnieuw verven en nieuwe keukenkasten behoort ook tot de mogelijkheden. Bij deze keuze kan het project meerdere dagen duren, maar kan de stijl die uw voorkeur heeft nauwkeurig worden uitgevoerd.
naar bovenVOOR WIE

VOOR WIE?

Style to Sell richt zich op verschillende doelgroepen.
Er zijn tal van redenen waarom het op een zeker moment gewenst is, of zelfs noodzakelijk, dat een huis snel verkocht of verhuurd wordt. Denk hierbij onder andere aan gezinsuitbreiding, verhuizing vanwege ander werk, vertrek naar een verzorgingstehuis, scheiding etc. Daarnaast zijn er ook nog genoeg mensen die gewoon snel, zonder poespas en zonder zorgen, willen verkopen of verhuren. Particulieren die sneller en met de juiste prijs voor hun vastgoed verder willen zijn onze voornaamste doelgroep.
Natuurlijk staan wij klaar voor iedereen die onze hulp nodig heeft.

Hier een aantal kernfeiten:

  • bij gerestylde huizen en appartementen is er een zeer positieve
  • ontwikkeling van het verkoop- of verhuurproces te herkennen
  • het bezoek van gerestylde huizen op Funda stijgt met 5 tot 10 keer
  • het aantal bezichtigingen stijgt aanzienlijk
  • de gemiddelde vraagprijs zakt minder
  • de verkoopduur wordt korter!

Bent u een makelaar? Ook met jullie willen wij graag samenwerken. Dit middels een speciale en zeer interessante formule!

naar bovenSNEL

SNEL VERKOPEN OF VERHUREN?

Neem gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Wij maken graag tijd voor u vrij om dit in een vrijblijvend oriënterend gesprek persoonlijk toe te lichten.
Neem contact met ons op.
naar boven